Groepslessen

Maak kennis met ons uitgebreide aanbod groepslessen.

Fit & Shape

Fit & Shape is een afwisselende en intensieve les waarin gebruik wordt gemaakt van een combinatie van cardiotraining en spierversterkende oefeningen. Met behulp van de wekelijks wisselende lesinhoud en muziek werk je aan een beter uithoudingsvermogen, meer kracht, en strakkere spieren. De docent zal je op enthousiaste wijze en met de leukste muziek uitdagen om je grenzen op te zoeken en te gaan voor maximaal resultaat!

Clubpower®

ClubPower® is zonder twijfel de snelste manier om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vet te verbranden! In deze spierverstevigende groepsles met gewichten train je alle belangrijke spiergroepen. ClubPower® is iedere week een optimale workout dankzij de muziek en de afwisseling in het programma. Voor iedere spiergroep kiezen we voor een andere muziek en doe je verschillende fitnessoefeningen met een halter en gewichten.

Seniorenfit

SeniorenFit is een zeer complete en gevarieerde low-impact groepsles. Je doet oefeningen die de soepelheid van het lichaam verbeteren en belangrijke spiergroepen versterken. De snelheid van de oefeningen is bijgesteld naar een lager niveau en de keuze van de muziek is aangepast, zodat senioren zich bij deze workout prima thuis voelen. Geniet na de training nog van een kopje koffie en klets even bij in de gezellige lounge van Fitline!

Clubyoga®

Yoga is een groepsfitnessprogramma gebaseerd op oosterse ontspanningsoefeningen uit de Yoga en T’ai chi. Ademhaling en concentratie prikkelen de geest.

Pilates

Bij Pilates besteed je aandacht aan het hele lichaam, met nadruk op een correcte ademhaling en een balans tussen kracht en souplesse. Het gebruik van buik, onderrug en bilspieren staat centraal.

Zumba®

Zumba combineert fitness- en dansbewegingen op Latin en wereldmuziek, zoals Salsa, Merengue, Flamenco, Calypso en hiphop. Op een swingende manier werk je aan gewichtsverlies

Cycling

Cycling is het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan zijn of haar conditie! Snel afvallen is mogelijk vanwege een hoge vetverbranding.

XCO®

Bij ‘eXtreme COre’, train je de kern van je lichaam: je buik- en rugspieren. Met de XCO-Trainer, een buis gevuld met grit, zorg je voor Reactive Impact, met als resultaat een strakker lijf en meer spierkracht.

Buikspierkwartier

Buikspierkwartier is een workout van 15 minuten, waarin buikspieroefeningen en oefeningen voor de onderrugspieren aan bod komen.

Senioren pilates

Bij Senioren Pilates besteden we aandacht aan de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren. Vanuit dit gedeelte van het lichaam bouwen we alle oefeningen worden op.

Boks fitness

Wil je op een leuke manier je (werk)stress kwijtraken en de balans tussen lichaam en geest hervinden? Neem dan deel aan deze effectieve all-round workout.

Boks fitness for kids

Kun je wel tegen een stootje? Kom dan boksen met handschoenen en stootkussens. Je conditie en coördinatie train je met springtouwen en gewichtjes.

Circuittraining

Circuittraining is een effectief en verslavend high intensity trainingsconcept, zorgvuldig ontworpen om zowel kracht- en cardioconditie te trainen. ECHTE fitheid, op een atletische manier, maar dan wel voor iedereen!

Indoor bootcamp

Een nieuwe vorm van bewegen. Tijdens een Indoor Bootcamp les wordt het lichaam volledig getraind. De trainer zal je van begin tot eind begeleiden en stimuleren om het maximale uit jezelf te halen.

Direct inschrijven

Meld je hier aan bij onze sportschool

Lesrooster

Bekijk het volledige lesrooster en reserveer een les

© Fitline Fitnessclub