Onze certificeringen

Een overzicht van onze certificeringen

Keurmerk landelijke erkenningsregeling fitness

Met het Keurmerk landelijke erkenningsregeling fitness wordt gecontroleerd of een sport-, bewegings-, fitness- of wellnesscentrum voldoet aan de minimale kwaliteitseisen die aan de ondernemer en de accommodatie in de branche gesteld mogen worden. Daarmee kan het centrum zich aan (potentiële) consumenten en in de media profileren als een gecertificeerd centrum dat voldoet aan de minimale kwaliteitseisen die van een professioneel sport-, bewegings-, fitness- en wellnesscentra verwacht mogen worden.

Erkend fit!Vak fitnesscentrum

Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra. Voor de klant is dat een belangrijke zekerheid en kwaliteitsborging. Want de centra die zijn aangesloten bij Fit!vak zijn gekeurd en gecertificeerd. De consument die sport bij een Fit!vak centrum, is verzekerd van een veilige en hygiënische omgeving.

Fysio Xtra erkende pluspraktijk

Fysio Xtra is officieel erkend tot pluspraktijk Ons harde werken is beloond. Dit is DE kroon op onze inzet de afgelopen jaren. We behoren gewoonweg tot de beste 7% procent van Nederland.Een pluspraktijk kenmerkt zich door het tonen van lef bij het verlenen van fysiotherapeutische zorg. Pluspraktijken zijn kwaliteitsgericht, maximaal transparant, ondernemend, innovatief, hebben de bedrijfsvoering op orde, leveren aantoonbare doelmatige zorg en zijn bereid daarover resultaatafspraken te maken. Kortom, zij zijn de beste praktijken!

Fitline locatie topsport Gelderland

Topsport Gelderland zet zich in voor de sportieve ontwikkeling en het welzijn van (aankomende) top-sporters in Gelderland. Dat doen zij door het ondersteunen en begeleiden van sporttalenten op zowel medisch, sporttechnisch als maatschappelijk gebied. Dit proces wordt begeleid door een van de talentbegeleiders. Topsport Gelderland is de door NOC*NSF aangewezen organisatie om de begeleiding te verzorgen van jonge talenten en topsporters in de provincie Gelderland. Zij begeleiden tal van jonge talenten en topsporters in verschillende takken van sport, die hun sport beoefenen op (inter)nationaal niveau. Deze sporters hebben allen een landelijke erkende NOC*NSF topsportstatus.

© Fitline Fitnessclub