Fysio Xtra

Sinds januari 2014 is Fysio Xtra, naast de hoofdlocatie in Waardenburg, ook gevestigd in Fitline. Dit betekent dat u ook voor fysiotherapeutische behandelingen bij Fitline terecht kunt. Belangrijk pluspunt is dat we gebruik kunnen maken  van de aanwezige fitnessapparaten. Hierdoor kunnen we indien nodig een compleet behandeltraject aanbieden inclusief training.

Fysio Xtra is sinds 2015 een plus praktijk, wat betekent dat we bij de beste 7% van Nederland horen. Een plus praktijk geeft volgens de zorgverzekeraars de volgende voordelen:

- Deskundige fysiotherapeuten
- Goede bereikbaarheid
- Ruime openingstijden
- Korte wachttijd
- Goede samenwerking met andere zorgverleners

U hoeft geen lid te zijn Fitline en u hoeft ook geen verwijzing  van de huisarts te hebben om bij ons in behandeling te zijn. Als u wel lid bent van Fitline kunt u gebruik maken van het gratis spreekuur op woensdagavond tussen 19:00-21:00 uur. Bij Fysio Xtra zijn vele specialisaties aanwezig, waaronder: manuele therapie, oedeemtherapie, bedrijfsfysiotherapie, fysiotherapie bij longaandoeningen, sportfysiotherapie en (sport-) podologie. Speciaal voor de hardlopers is er binnen Fysio Xtra de hardloopspeciaalzaak Run Fit gestart. Kijk voor meer informatie op onze website, of bel voor informatie en/of het maken van een afspraak.

MIVA faciliteiten zoals een lift zijn aanwezig.

Fysio Xtra
t: 0418 651863
e: info@fysioxtra.nl
w: www.fysioxtra.nl

Djazz Dance Centre

Djazz Dance Centre (DDC) verzorgt bij Fitline een breed dansaanbod met hiphop, klassieke en moderne dans, showballet en nog veel meer. Djazz Dance Centre huurt de dansstudio en biedt zo een breed lesprogramma aan. DDC is opgericht in 1985 door Simone Kleinlooh en heette het nog balletschool Simone Kleinlooh. Toen de balletschool zich later uitbreidde is de naam veranderd in Djazz Dance Centre.

In september 2011 is DDC overgenomen door Debby van Dongen en Mees Heijman. Debby en Mees zijn loyale en oud leerlingen van Simone. Mees heeft van dansen haar beroep gemaakt door middel van de opleiding HBO Fontys Dans acedemie uitvoerend jazz/urban te behalen en Debby heeft altijd de dansschool dicht bij haar hart gehouden en de HBO opleiding vrijetijdsmanagement in Breda gedaan. Mees verzorgt lessen en is artistiekleider en Debby is de zakelijkleider. Simone heeft in die jaren een mooie dansschool opgebouwd en Debby en Mees zullen in hun eigen visie deze dansschool voortzetten.

Wat in al die jaren hoog in het vaandel gestaan heeft zijn de vernieuwende moderne dansstijlen. In de naam Djazz Dance Centre wordt de nadruk gelegd op jazz maar omdat het Djazz genoemd wordt kun je zeggen dat we ‘out of the box’ denken met onze dansschool. Vanuit de basis, jazz, ook hiphop en klassiek als dansstijl zeer belangrijk vinden. Het DDC is aangesloten bij de NBDK – Nederlandse Bond voor Danskunstenaars.

Djazz Dance Centre
t: 06 300 535 32
e: info@djazzdancecentre.nl
w: www.djazzdancecentre.nl

ter Horst & Partners

Jezelf ontwikkelen vraagt om je energie, tijd en aandacht; Dan mag het vooral plezierig en uitdagend zijn! Vanuit het Sweet Spot Principe™ bieden we “no nonsense” trainingen, workshops en challenges die u  spiegelen in  een optimistische en vertrouwelijke sfeer. We gaan voor concrete resultaten op het gebied van uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. We staan voor  combinatie van  passie, inspiratie en uitdaging als uitgangspunt voor samenwerking met onze klanten. We werken met open inschrijving, maar leveren ook graag maatwerk voor particulieren, organisaties en bedrijven.  Ter Horst & Partners maakt deel uit van een groeiend netwerk van organisaties, getalenteerde trainers, coaches en psychologen ; “critical friends” waarmee we graag de verbinding aangaan om te sparren en onze trainingen en challenges uit te voeren, zodat we altijd het beste uit u en onszelf kunnen halen.

ter Horst & Partners
t: 06 478 701 39
e: info@terhorstenpartners.com
w: www.terhorstenpartners.com

Direct inschrijven

Meld je hier aan bij onze sportschool

Lesrooster

Bekijk het volledige lesrooster en reserveer een les

© Fitline Fitnessclub