Slanker & Fitter

Naast een goede training is goed drinken en voeding zeer belangrijk! Daarom heeft Fitline In de lounge een zeer gevarieerd aanbod van sportdranken van o.a. het merk Powerbar. Een Electrolyte-drink tijdens het sporten of een eiwit shake na je training helpen je prestaties of herstel verbeteren.

Maar wil je meer en lukt het niet je doelen te halen met het sporten alleen? Vraag aan de balie of instructeur naar de mogelijkheden van Fitline Support. Fitline Support werkt nauw samen met Body Support aan dit LIFESTYLE programma. Combineer beweging en gezonde voeding voor een optimaal resultaat. Jouw welzijn wordt bewaakt via persoonlijke begeleiding door één van onze persoonlijke voedingscoaches.

Het Fitline Support en Body Support programma leert jou om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Fitline en Body Support gaan uit van het individu, iedereen is anders. De voedings- en bewegingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van jouw lengte, gewicht, vetpercentage en leef/beweegpatroon wordt de energiebehoefte bepaald.

Via jouw energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die je o.a. in de lokale supermarkten kunt kopen. We verzorgen elke week een eet-schema wat bestaat uit 7 dagmenu’s, bijgeleverd met een boodschappenlijst waarop staat wat je de komende week nodig hebt. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Natuurlijk stellen wij op basis van regelmatige testen jouw trainingsschema bij voor een optimaal resultaat.

Wilt je meer uit je sport halen, een paar kilo kwijt of gewoon op een gezonde manier op je gewicht blijven? Wat de reden ook is, met Fitline Support stelt u zelf uw doel vast en daar werkt u alleen of samen met jouw instructeur naar toe.

Inlichtingen bij de balie, instructeur of via email: support@fitline.nl.

Direct inschrijven

Meld je hier aan bij onze sportschool

Lesrooster

Bekijk het volledige lesrooster en reserveer een les

© Fitline Fitnessclub