man individueel

Seniorenfit

SeniorenFit is een zeer complete en gevarieerde low-impact groepsles. Je doet oefeningen die de soepelheid van het lichaam verbeteren en belangrijke spiergroepen versterken. De snelheid van de oefeningen is bijgesteld naar een lager niveau en de keuze van de muziek is aangepast, zodat senioren zich bij deze workout prima thuis voelen. Geniet na de training nog van een kopje koffie en klets even bij in de gezellige lounge van Fitline!

Start nu met een gratis proefles Fitness

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Sportschool Fitline in Zaltbommel is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness & Personal Training. Bij Fitline ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness 

Nu: Gratis proefles fitness bij Fitline Zaltbommel

Probeer Fitline nu met de gratis proefles Fitness

Lees meer
Meer nieuws

Nu: Gratis proefles fitness bij Fitline Zaltbommel

Probeer Fitline nu met de gratis proefles Fitness

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.