Laatste updates i.v.m. coronavirus

Update en vragen Corona virus

Beste leden,

Helaas is ons land in de ban van het Corana virus. Dit betekent dat Fitline tot 6 april 2020 is gesloten. Dit heeft onze overheid zo bepaald. Leuk is dit niet maar nodig zeker wel. We vertrouwen op uw begrip en hopen jullie op 6 april weer gezond en sportief te mogen begroeten bij Fitline.

Vragen

Is Fitline Open?
Nee, We zijn gesloten vanaf 16 maart 2020 tot 6 april. De overheid heeft dit zo bepaald.

Ik wil graag thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?
Als Fitline lid krijg je nu extra ondersteuning, FitlineOnline zowel binnenshuis als buiten onze fitnessclub We blijven je helpen bij het bereiken van je sport doelen. Fitline ondersteund je graag in je fitnesstraject en helpen je om een gezonde routine te krijgen. Daarom delen we regelmatig motivatie quotes via onze social media, lekkere recepten en trainingsprogramma's voor alle soorten sportieve gewoontes. Zoals je in een persoonlijke mail kunt lezen zijn dit trainingsprogramma’s die je tijdelijk thuis kunt doen en je helpt fit te blijven op het moment dat je nu niet naar onze club kunt komen. We bieden de workouts op verschillende levels aan zodat iedereen op zij/haar niveau kan blijven trainen.

Blijft Body support doorgaan?
Ja hoor, alleen vervallen de Weegmomenten. De menu’s worden zoals je gewend bent verstuurd via email. We zijn ook gestart met een bodysupport 4 weken challenge. Al onze leden kunnen hier gratis aan meedoen. Geef je hiervoor op door een mail te sturen naar supportt@fitline.nl.

Blijft TOTAL EMS open?

Nu weer wel, De Rijksoverheid heeft hier een uitzondering op gemaakt. Sporten is gezond en helpt je weerstand te verhogen. Natuurlijk houden we de 1,5 meter in de gaten en werken we volgens de richtlijnen van het RIVM.

Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege d Covid-19?
Voor wijzigingen aan uw lidmaatschap zijn dezelfde wettelijke regels van toepassing en zoals beschreven in onze algemene voorwaarden.

Kan Fitline mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen maar we zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de tweede week van April.

Ik wil gewoon opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap? Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de tweede week van April.

Fitline heeft de automatische incasso gedaan, terwijl de club dicht is?

Ja, we zijn ons er van bewust van dit ongemak voor onze leden en daarom zijn we voor nu verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de tweede week van April.

Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl de club gesloten is?
We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de tweede week van April.

Met Sportieve groeten,

Team Fitline

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/sportscholen-zwaar-getroffen-coronacrisis/

Laatste updates i.v.m. coronavirus

Hier vindt u de laatste informatie over Fitline en het coronavirus

Lees meer

Nu: Gratis proefles fitness bij Fitline Zaltbommel

Probeer Fitline nu met de gratis proefles Fitness

Lees meer
Meer nieuws

Laatste updates i.v.m. coronavirus

Hier vindt u de laatste informatie over Fitline en het coronavirus

Lees meer

Nu: Gratis proefles fitness bij Fitline Zaltbommel

Probeer Fitline nu met de gratis proefles Fitness

Lees meer
Meer nieuws