Over ons

Sinds 7 januari 2015 hebben Wendy en Mark Oostrom  Fitline overgenomen. Mark heeft een C.I.O.S. achtergrond en was in 1988 ook al manager bij Fitline. Wendy heeft schoonheidsspecialisme als achtergrond en daarnaast diverse opleidingen gevolgd tot voedingscoach. Wendy en Mark zijn getrouwd en hebben drie kinderen, die staan te trappelen om bij Fitline ook hun steentje bij te dragen.

Fitline bestaat al 25 jaar en heeft na de grote brand in 2010 een ware kwaliteitsslag gemaakt. Fitline moest na deze brand vanaf de grond weer opnieuw worden opgebouwd. Hierdoor is alles nagenoeg nieuw, modern en met de meeste zorg weer opnieuw ingedeeld. Alle apparatuur is hypermodern en in combinatie met ons enthousiaste en professionele team maakt dit sporten en, of afvallen bij ons tot een feestje!

Graag heten wij iedereen van harte welkom bij Fitline en hopen dat iedereen zich welkom voelt!

Aanbod
Fitnessclub Fitline Zaltbommel biedt naast fitness ook mogelijkheden voor diverse groepslessen, medische activiteiten, dans en ontspanning.  Fitline staat voor persoonlijke aandacht, coaching en advies, professionele docenten en begeleiders, persoonlijke trainingsadviezen, gratis consulten en 7 dagen per week ruime openingstijden. Kom langs en ontdek het zelf!

Sauna

Fitline biedt meer bij je abonnement! Na het sporten kun je heerlijk in de sportsauna ontspannen en herstellen van je inspanning. De sauna kan van maandag t/m vrijdag van 19:00 tot 21:30 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 12:00 uur worden gebruikt.

Zonnebank

Ga gratis onder de zonnebank met een Fitline abonnement! Ook voor een gebruind lichaam kun je bij ons terecht! Ga na het sporten eens onder de zonnebank. Het ontspant je spieren en stimuleert je bloedsomloop. De zonnebank is dagelijks te reserveren.

Neem een kijkje in de sportschool
Rondkijken

Direct inschrijven

Meld je hier aan bij onze sportschool

Lesrooster

Bekijk het volledige lesrooster en reserveer een les

© Fitline Fitnessclub