Header jonge vrouw

Fit & Shape

Fit & Shape is een afwisselende en intensieve les waarin gebruik wordt gemaakt van een combinatie van cardiotraining en spierversterkende oefeningen. Met behulp van de wekelijks wisselende lesinhoud en muziek werk je aan een beter uithoudingsvermogen, meer kracht, en strakkere spieren. De docent zal je op enthousiaste wijze en met de leukste muziek uitdagen om je grenzen op te zoeken en te gaan voor maximaal resultaat!

 

Start nu met een gratis proefles Fitness

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

 

Sportschool Fitline in Zaltbommel is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness & Personal Training. Bij Fitline ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness 

Nu: Gratis proefles fitness bij Fitline Zaltbommel

Probeer Fitline nu met de gratis proefles Fitness

Lees meer
Meer nieuws

Nu: Gratis proefles fitness bij Fitline Zaltbommel

Probeer Fitline nu met de gratis proefles Fitness

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.